Swego czasu miałem jechać na spływ kajakowy Sanem. Ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem i teraz żałuję. Byłby ktoś chętny na taki nawet jednodniowy spływ kajakami albo pontonami?
Dosyć ciekawie zapowiada się na jarmarku turystycznym w Przemyślu - będize m.in. możliwość zrobienia spływu kajakowego, a co chyba najbardziej mnie cieszy, gra Nocna Zmiana Bluesa!;)
Koszt spływu to 25 złotych za kajak 2-osobowy z osprzętem i transport sprzętu 25 zł, z tego co widzę na stronie tej wypożyczalni. To w sumie nie dużo, można by się wybrać. Chyba że do tego trzeba jeszcze zapłacić za transport bagaży 200 zł, ale na jeden dzień to chyba bagaży nie będzie. Interesuje mnie jeszcze kwestia dostania się z Przemyśla do Krasiczyna przed spływem ewentualnie z Przemyśla do Krasiczyna po spływie bo wiadomo że jeżeli ktoś jedzie samochodem to musi go zostawić w jednym z tym miejsc. Tajny, nie orientujesz się jak to jest?
Ja jak byłam na takim spływie to całą ekipą jechaliśmy do Krasiczyna autobusem nr 40. Obecnie autobus na pewno za często nie jeździ. Ech... to nasze kochane MZK . A rzeczywiście, jeśli spływ jest jednodniowy to wszystko w kajaku bez problemu się mieści. Rada praktyczna: rzeczy najlepiej pakować do worka na śmieci - gwarancja nieprzemakalności (patent osobiście wypróbowany )
Ok. ośmiu godzin frajdy i przy słonecznej pogodzie piękna opalenizna gwarantowana
Gość
Wysłany: 2009-07-30, 00:21 Moze jakis splyw
jak dla mnie przydal by sie jakis nowy statek to urozmaicilo by gre tylko nie taki np jak induktor czy hydra ale jakis slabszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum