| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Może jakiś spływ?
Autor Wiadomość
funfell

Wysłany: 2009-04-18, 22:56   Może jakiś spływ?

Swego czasu miałem jechać na spływ kajakowy Sanem. Ale w ostatniej chwili się rozmyśliłem i teraz żałuję. Byłby ktoś chętny na taki nawet jednodniowy spływ kajakami albo pontonami?

tajny 

Wysłany: 2009-04-19, 10:32   

Dosyć ciekawie zapowiada się na jarmarku turystycznym w Przemyślu - będize m.in. możliwość zrobienia spływu kajakowego, a co chyba najbardziej mnie cieszy, gra Nocna Zmiana Bluesa!;)

Więcej informacji na temat Jarmarku tutaj

pavel

Wysłany: 2009-04-19, 11:19   

Ten spływ kajakowy Sanem brzmi interesująco, ja byłbym nawet zainteresowany.

funfell

Wysłany: 2009-04-19, 20:57   

Koszt spływu to 25 złotych za kajak 2-osobowy z osprzętem i transport sprzętu 25 zł, z tego co widzę na stronie tej wypożyczalni. To w sumie nie dużo, można by się wybrać. Chyba że do tego trzeba jeszcze zapłacić za transport bagaży 200 zł, ale na jeden dzień to chyba bagaży nie będzie. Interesuje mnie jeszcze kwestia dostania się z Przemyśla do Krasiczyna przed spływem ewentualnie z Przemyśla do Krasiczyna po spływie bo wiadomo że jeżeli ktoś jedzie samochodem to musi go zostawić w jednym z tym miejsc. Tajny, nie orientujesz się jak to jest?

magda_szym

Wysłany: 2009-04-21, 14:44   

Ja jak byłam na takim spływie to całą ekipą jechaliśmy do Krasiczyna autobusem nr 40. Obecnie autobus na pewno za często nie jeździ. Ech... to nasze kochane MZK :-P . A rzeczywiście, jeśli spływ jest jednodniowy to wszystko w kajaku bez problemu się mieści. Rada praktyczna: rzeczy najlepiej pakować do worka na śmieci - gwarancja nieprzemakalności (patent osobiście wypróbowany :mrgreen: ) :-)

Ok. ośmiu godzin frajdy i przy słonecznej pogodzie piękna opalenizna gwarantowana :mrgreen: :-)

Gość

Wysłany: 2009-07-30, 00:21   Moze jakis splyw

jak dla mnie przydal by sie jakis nowy statek to urozmaicilo by gre tylko nie taki np jak induktor czy hydra ale jakis slabszy

Odpowiedz do tematu